11. Gastronomické dny...

Termín zahájení: 09.12.2016
Termín ukončení: 11.12.2016
Srdečně Vás zveme na 11. Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky.
11. Gastronomické dny...

Znamenité pokrmy ve speciálním jídelním lístku doprovázené vybranými moravskými víny a víny z Nového světa.

Gastronomické dny tradičně zpestřují  období před začátkem zimní sezóny v Peci pod Sněžkou, a to nejen hostům ubytovaným v Horizontu, ale zejména místním obyvatelům a návštěvníkům z regionu. Kuchařské umění a someliérské zkušenosti se budou vkusně doplňovat po celý třetí adventní víkend od pátku 9. do neděle 11. prosince, kdy proběhne již 11. ročník této akce.

Snoubení pokrmů s víny
Vrcholem letošních Gastronomických dnů bude sobotní večer  10. prosince a je určen těm, kteří chtějí ochutnat hned několik pokrmů najednou, a také se o nich něco dozvědět. Těšit se mohou na více než dvouhodinovou degustaci sestávající z pětichodového menu, doplněného o pečlivě vybraná moravská vína z Vinařství Na Soutoku a vína z Nového světa, která dováží společnost Vinicola, Břeclav. Jednotlivé chody budou průběžně okomentovány šéfkuchařem Jiřím Švestkou ve spolupráci s Karlem Průšou, jednatelem a hlavním technologem Vinařství Na Soutoku.

Víkendové menu
Kdo by sobotní degustaci nestihl, může si v HORIZONT café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen pokrmy ze sobotního degustačního menu, ale i další speciality, připravované místním kuchařským týmem exkluzivně pro tento víkend.

V sobotu 10.12. 2016 v 19:00 hodin se můžete těšit na komentované pětichodové menu snoubené s moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a od společnosti Vinicola Břeclav, které uvede šéfkuchař Jiří Švestka a sommelier vinařství. 

Cena degustačního menu včetně vín je 850 Kč. 

Rezervace míst na sobotní degustaci je nutná předem na 777 332 015 nebo na fbm@hotelhorizont.cz.

Těšíme se na Vás.

zavřít

Webová kamera

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace