Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Klasika klasik: pořádně propečená husa a svatomartinské víno k tomu.

Říjen: zvěřina & dýně

Říjen: zvěřina & dýně

Cítíte tu vůni pravé zvěřiny? A vůni dýňové polévky? To bude asi říjen

Svatováclavská kachna

Svatováclavská kachna

Tradičním pokrmem připravovaným na den svatého Václava je pečená kachna.

Tajemství krkonošských hub

Tajemství krkonošských hub

Nejen na podzim vydávají okolní lesy své nejlepší dary: houby.

Dáme si ..meruňky!

Dáme si ..meruňky!

V červenci a srpnu naši kuchyni provoní vždy čerstvé meruňky. Máte chuť?

Červnu sluší jahody

Červnu sluší jahody

Nemáte chuť na čerstvé jahody se skořicí? Nebo jahodové lívance?

Grand Restaurant

Grand Restaurant

Už počtvrté se účastníme největšího českého zimního food festivalu.

Lednová zabijačka

Lednová zabijačka

Stará, dobrá, poctivá, venkovská, mastná, česká klasika: zabijačka!

Prosincové menu

Prosincové menu

Nemáte dnes chuť na steak z telecí svíčkové? Nebo na malinový sorbet?

Co jiného než chřest

Co jiného než chřest

Když se řekne „květen“, tak v naší kuchyni automaticky zazní „chřest“.