Co připravujeme

Co připravujeme

Podívejte se, na co z gastronomie se u nás můžete těšit v dalších měsících.

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Klasika klasik: pořádně propečená husa a svatomartinské víno k tomu.

Říjen: zvěřina & dýně

Říjen: zvěřina & dýně

Cítíte tu vůni pravé zvěřiny? A vůni dýňové polévky? To bude asi říjen

Houbové speciality

Houbové speciality

V září vydávají okolní lesy své nejlepší dary: houby.

Dáme si ..meruňky!

Dáme si ..meruňky!

V červenci a srpnu naši kuchyni provoní vždy čerstvé meruňky. Máte chuť?

Červnu sluší jahody

Červnu sluší jahody

Nemáte chuť na čerstvé jahody se skořicí? Nebo jahodové lívance?

Co jiného než chřest

Co jiného než chřest

Když se řekne „květen“, tak v naší kuchyni automaticky zazní „chřest“.

Drůbeží & bylinky

Drůbeží & bylinky

Není nad chuť čerstvých bylinek, které dodají jídlu jarní sílu a elán.

Březnové jehněčí

Březnové jehněčí

Nemáte dnes chuť na propečenou jehněčí kýtu na červeném víně?

Grand Restaurant

Grand Restaurant

Už potřetí se účastníme největšího českého zimního food festivalu.