Pečená krkovička

Pečená krkovička

Ještě než začne půst, je tu masopust.

Kančí guláš

Kančí guláš

Zvěřinový gulášek, po kterém se jen zapráší.

Zelňačka s klobáskou

Zelňačka s klobáskou

Jak se pořádně zahřát v zimních měsících?

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Nejklasičtější omáčka české kuchyně

Pikantní masová pomazánka

Pikantní masová pomazánka

Dobrota jen tak na chleba

Vepřová panenka s cuketovými špagetami

Vepřová panenka s cuketovými špagetami

Skvělé spojení masa a netradiční pořílohy.

Bramboráčky s houbami

Bramboráčky s houbami

Také brambory a houby patří ke krkonošské gastronomii.

Borůvkový knedlík

Borůvkový knedlík

Krkonošské borůvky ve spojení s kynutým těstem.

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo

A dnes pro změnu něco tradičního z Krkonoš.

Batátový krém

Batátový krém

Co takhle zkusit něco netradičního?