Prosinec

Gourmet Days by the Executive Chef of Hotel Horizont

Vyvrcholením celého roku jsou Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont, pana Jiřího Švestky, který nás překvapí další dávkou skvělé gastronomie z jeho dílny.

Gastronomické dny proběhnou ve dnech 8. - 10.12.2017, kdy v sobotu 9.12. 2017 proběhne degustační večer. Jednotlivé chody budou průběžně okomentovány šéfkuchařem Jiřím Švestkou ve spolupráci s Markem Šťastným, ředitelem Chatau Valtice.

Degustační menu

Jemná krémová polévka z pečeného česneku s restovanými slaninovými krutonky

Spider steak z telecího masa, s fazolovým ragú a tuřínem pečeným na přepuštěném másle

Pomerančový dortík

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Carmenére Gran Reserva, Luis Felipe Edwards, Colchagua Valley, Chile
suché; 12 měsíců zrálo v dubových sudech, v chuti bobulové ovoce s dotekem koření