Únor

Únorová víkendová nabídka

Speciality připravené šéfkuchařem Jiřím Švestkou v druhém měsíci roku jsou inspirované kuchyní, kterou vařila jeho maminka a babička. Ovšem v moderním pojetí.

Moravská kyselica s lokšema

Domácí paštika z husích jater podávaná s jablečným želé, šalotkou restovanou s jablky, obalenou
v jemně nasekaných vlašských jádrech a dekorovaná výhonky řeřichy

Telecí líčka dušená na víně podávaná s celerovo-pórkovými bramborami

Filet z halibuta mořského pečený na přepuštěném másle, podávaný na pyré z pastyňáku
a petržele a jemně zakápnutý citronovým olejem

Čokoládová pěna podávaná s čerstvými ostružinami a malinami doplněná omáčkou z lesního ovoce

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Izadi Crianza - Rioja Alavesa doc, Španělsko
suché; 100% Tempranillo, plné, s mohutným aromatem a nádhernou zakulacenou tříslovinou