Říjen a listopad

Speciální zvěřinová a dýňová víkendová nabídka

Jelení kýta se šípkovou omáčkou připravená dle našich babiček se strouhaným perníkem a domácím buclatým knedlíkem

Jelení hřbet ovoněný špekem servírovaný na zeleninovém podlaží s lesními houbami, doplněný opékaným bramborem

Perníkové knedlíčky plněné švestkami sypané cukrářskými piškoty, přelité karamelizovaným cukrem na másle, doplněné brandy

Dýňový krém s jablky, pomerančem a dýňovými semínky, zjemněný zakysanou smetanou

Čtvrtka kachny konfitovaná v čerstvém sádle, podávaná na dýňovém zelí s cuketou a žemlovým knedlíkem

Domácí taštičky plněné dýňovou fáší, přelité na másle restovaným concassé z rajčat a rozinek, dekorované čerstvými bylinkami

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

CABERNET SAUVIGNON SINE COMPROMISSUM 2016 pozdní sběr
suché; ve vůni jsou znatelné tóny černého rybízu doplněny o podtón lesního bobulového ovoce.