Prosinec

12. Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont

Vyvrcholením celého roku jsou Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont, pana Jiřího Švestky, který nás překvapí další dávkou skvělé gastronomie z jeho dílny.

Gastronomické dny proběhnou ve dnech 8. - 10.12.2017, kdy v sobotu 9.12. 2017 proběhne degustační večer. Jednotlivé chody budou průběžně okomentovány šéfkuchařem Jiřím Švestkou ve spolupráci s Markem Šťastným, ředitelem Château Valtice.

Malá ochutnávka z jídelního lístku

Jemná krémová polévka z pečeného česneku s restovanými slaninovými krutonky

Spider steak z telecího masa, s fazolovým ragú a tuřínem pečeným na přepuštěném másle

Pomerančový dortík

Podívejte se na sobotní degustační komentované menu.

Podívejte se, jaký jsme pro Vás připravili pobytový balíček.