Prosinec

12. Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont

Vyvrcholením celého roku jsou Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont, pana Jiřího Švestky, který nás překvapí další dávkou skvělé gastronomie z jeho dílny.

Gastronomické dny proběhnou ve dnech 8. - 10.12.2017, kdy v sobotu 9.12. 2017 proběhne degustační večer. Jednotlivé chody budou průběžně okomentovány šéfkuchařem Jiřím Švestkou ve spolupráci s Markem Šťastným, ředitelem Château Valtice.

Speciální víkendová nabídka

Marinované tygří krevety, podávané na wasabi, mangové majonéze a blumové omáčce, doplněné pikantním salátem

Marinovaný filet z lososa norského pečený na přepuštěném másle, podávaný na teplém čočkovém salátku

Pomerančový dortík

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Frankovka 2009 - Vinné sklepy Valtice
suché; plná chuť s příjemnou tříslovinou, ve vůni nádech ostružin, vanilky a brusinkové marmelády