Duben

Víkendová dubnová nabídka

Drůbeží krém podávaný s žemlovými nočky, kuřecími drůbky a šalotkou restovanou s vlašskými ořechy, zdobený čerstvou petrželkou

Frikasé z kukuřičného kuřátka s bílým vínem a zakysanou smetanou, dekorované smrži marinovanými v portském víně a servírované se žemlovým knedlíkem

Husí prsíčko připravované metodou sous vide a následně opečené, podávané s medovým červeným zelím a bramborovo-žemlovým knedlíkem

Smetanovo-jogurtový dortík s limetkou, doplněný čokoládovými lupínky, višňovou omáčkou a praženými sekanými pistáciemi

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Sauvignon 2014 Green, pozdní sběr, Znovín Znojmo, obec Stošíkovice, trať U tří dubů
suché; ve vůni a chuti angrešt, hrášek, posečená tráva a mnoho dalších „zelených“ chutí