Co připravujeme

GASTRONOMICKÝ KALENDÁŘ 2018, ANEB CO PŘIPRAVUJEME...

Leden

Zabíjačkové dny na terase v určené dny

Únor

Zabíjačkové dny na terase v určené dny

Březen

Nabídka jídel z jehněčího masa

Zabíjačkové dny na terase

Duben

Jarní nabídka jídel z drůbežího masa a jarních bylinek

Květen

Jídla z čerstvého chřestu

Červen

Nabídka pokrmů z čerstvých jahod

Červenec

Nabídka pokrmů z meruněk

Srpen + Září

Jídla z čerstvých hub

Říjen

Zvěřinová jídla co vařili naše babičky

Dýňové speciality

Listopad

Svatomartinská nabídka – pečená husička a Svatomartinské víno

Gastronomické dny šéfkuchaře

Prosinec

Adventní víkendové nabídky + výběr jídel z Gastronomických dnů šéfkuchaře