Březnové jehněčí

Tradiční moravská kuchyně 

Březen, do restaurace v Horizontu vlezem. Než přijde opravdové jaro, přijďte na jehněčí speciality nebo filet z jesetera.

Pro březnové menu se šéfkuchař Jiří Švestka inspiroval recepty své babičky, která pochází z pálavské vísky Bulhary u Mikulova.

Speciální březnová nabídka

Polévka z pečené mrkve s červenou čočkou a zakysanu smetanou

Jehněčí kýta pečená na červeném víně, podávaná s topinamburovým pyré

Filet z jesetera podávaný s kroupovo-zeleninovým rizotem

Pomerančovž dortík s čokoládovou omáčkou, kandovým pomerančem a mákem

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Zweigeltrebe 2015 pozdní sběr, Château Valtice, obec Pasohlávky, trať U akáového lesa