Březen

Březnová nabídka jehněčích specialit

Krém z černého kořene doplněný kousky lososa restovanými na másle a jemně zakápnutý lanýžovým olejem

Jehněčí kýta pečená na červeném víně, podávaná s celerovým pyré

Vykoštěné jehněčí kolínko marinovaná s kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem, podávané se špenátovo – mátovým auzem a bramborovo žemlovým knedlíkem

Čokoládový dortík plněný borůvkami, doplněný smetanovým krémem a čerstvými borůvkami máčenými v cukrovém roztoku s medem

A z našeho vinného lístku Vám doporučujeme

Rulandské modré 2011 výběr z bobulí, Vinařství Novosedly Vinofol, obec Nový Přerov, trať Na štrekách
suché; víno zrálo 3 roky v dubových sudech a nabylo tak na mohutnosti a intenzitě jak vůně tak i chuti